sleutelhanger ogel
over urfenogel    |    webshop   |   nieuwsbrief    |    contact   |   blog 

urfenogel houdt van tekenen, het verzinnen van verhaaltjes, van wafels met bruine basterdsuiker en aardbeien. Van de kleine bloesemknopjes aan de appelboom en de geur van vers gemaaid gras. al kan urfenogel daar behoorlijk van gaan niezen. Ook houdt urfenogel van stofjes en wol, van papier en verf, van kleurtjes en knipsels, van slapende kleine kindjes en stoere klauterende bengeltjes.

Het breien en haken heeft urfenogel geleerd van haar oma. De naaimachine kent dankzij de mama van urfenogel geen geheimen meer. Als klein meisje was urfenogel al urenlang bezig met kleine kunstige werkjes. De barbies en kleine zus waren menigmaal gewillige slachtoffers voor deze creatieve uitspattingen. Toen urfenogel groter werd, ging ze naar de kunstacademie om de liefde voor het grafische te verfijnen.

Na jarenlang als grafisch ontwerper gewerkt te hebben, wil urfenogel iets anders. Meer zien en meer laten zien. Sinds urfenogel zelf een paar kleine urfjes en een ogeltje heeft, zit ze helemaal in het kinderspul. Veel heeft urfenogel getekend, bedacht en uitgeprobeerd, maar uiteindelijk zagen Peerke en Keetje het levenslicht. Als snel kregen ze er vriendjes en vriendinnetjes bij. Sinds kort is ook Ogel erbij gekomen. Deze kleine vrolijk fluitende dikzak steelt al snel alle harten.

Sterk en stoer, gemaakt van mooi, zacht en knuffelachtige badstof, corduroy of babyrib, katoen en vilt. urfenogel zet elke knuffel met liefde voor je in elkaar en voordat ze naar je toegaan krijgen ze nog een klein kusje voor geluk

Maar er is nog veel meer te vinden in de webshop van urfenogel. Want stilzitten en niets nieuws verzinnen, dat kan urfenogel niet. Dus kijk maar eens rond, want er is voor iedereen wat te vinden, groot of klein.